X
تبلیغات
پیکوفایل
رایتل

آشپز باشی !

چهارشنبه 29 آذر‌ماه سال 1391 ساعت 10:37 ب.ظ

 

از اونجا که قبلن هم خدمت حضار گرامی و مخاطبین عزیز تر از جان اعلام کردم ، بنده یکی  

از نوابغ آشپزی جهان هستم که نمیدونم چرا هنوز هیچکس در این دنیا و آن دنیا من را کشف 

نکرده است ! و از اینجا که دیدیم رقبای ما ( مدیونید اگر فکر کنید سمیرا خانوم و دلارام و فک 

فامیلاشونو میگم ! ) دارن میتازونن و به خیال خود ما رو از صحنه حذف میکنند ، ما طبق برنامه 

ریزی قبلی دست به کار شده و میخواهیم از آشپزی ای که امروز کردیم رو نمائی کنیم باشد تا 

رقبای ما به راه راست هدایت شده و رستگار شوند !  

غذای امروز " جوجه کباب لاری " نام داشت که در سفر خود به لار استان فارس و با مکاتبه ای 

که با آشپزان سر آمد آنجا داشته این غذا رو با کمک آنها اختراع کرده و طرز دستپخت آن رو به  

شما میگوئیم :   

 

 

  

 

 

عکسی که مشاهده میفرمائید نه تخم مرغ است ، نه شیر ، نه سالاد الویه ، نه گچ ، نه پرچم 

سفید ، نه قرمه سبزی و نه فسنجان ! این یک جوجه کباب لاری است که بنده از هفت هشت 

ماه قبل مرغ را تکه تکه کرده و به داخل ماست موسیر انداخته و به فریزر فرستاده تا به این حالت 

در آید ! نکته ی قابل توجه این است که آن کارتون زیری صرفن به عنوان یک سینی عمل کرده و  

فاقد ارزش های گوناگون است !   

 

 

  

 

 

این هم پُشت آن برای دوستانی که کللن به نمای پشت علاقه ی وافر دارن !!   

 

 

  

 

 

اولین مرحله بعد از منجمد کردن جوجه کباب عمل یخ زُدائی است که معمولن توسط ماکروفر و  

وسائل گوناگون انجام میشود ! ولی چون غذای امروز ما در پارک تهیه شد و امکانات خاصی نبود 

مجبور شدیم با دست این عمل رو انجام دهیم ! یادتان باشد که قبل از این کار ابتدا دست خود را 

با آب و صابون شسته و بعد از ان حتمن از دستکش استفاده فرمائید ! 

  

 

 

 

 

از آنجا که یار ما ، فهیمه خانوم ، تلاش های بی وقفه ی ما رو ملاحظه فرمودن ، به خود آمده و از  

ما به طور رسمی خواستند تا سیخ کردن جوجه رو به ایشان بسپاریم ! که البته از کار خود به  

خوبی بر آمد و ما به آینده ای روشن امیدوار شدیم !  

  

 

 

 

 

برای تهیه ی زغال یا ذغال یا ضغال یا ضقال یا زقال یا هر کوفت و زهر مار دیگر ! یادتان نرود که  

حداقل سه چار ساعت برای مشتی شدن آن وقت بگذارید ! قبل از تحریم ، زغال ها از غربه پدر 

سوخته وارد میشد و  همچین سریع درست میشد ولی بعد از تحریم ، این کالا از  کشور دوست  

و همسایه چین وارد شده و همچین تا به خود بگیرد دهن همه رو مورد عنایت قرار میدهد ! 

 

 

 

 

 

کره زدن در بین پختن جوجه میتواند کمک شایانی به نرم شدن آن بکند !   

 

 

 

 

  

توضیح این عکس را فهیمه خانوم در قسمت کامنت ها برای شما خواهد گفت !   

 

 

 

 

 

و این هم غذای ما که بعد از حدود دو ساعت و نیم آماده شد ! که البته نیم آن سوخته و آن نیم 

دیگر نپخته ماند ! که البته ایرادی ندارد ، گاهی پیش می آید که آشپز های بزرگ هم اشتباهاتی 

را مرتکب میشوند !  و تصویر رو به رو هم فهیمه خانوم هستند که فقط منتظرن عکس رو بندازم  

تا به غذا حمله کرده و حتی یه تکه هم واسه ی ما نگذارد ! نکته ی قابل توجه آن بود که غذای ما 

برنج نداشت و با نانه خشک سرو شد !   

 

+ از من به شما دوستان نصیحت ! قبل از آنکه خواستید کسی رو دعوت کنید و برایش غذا بپزید 

قبلن چند بار امتحان کرده ، غذای مورد نظرتان رو بپزید و خودتان بخورید تا مطمئن شوید خوب است تا آبرویتان نرود ! به طور کلل آبروی ما با غذا پختمان رفت !!   

 

++ این پست تقدیم میشه به دلارام و مادر بزرگوارش سمیرا خانوم ... 

 

+++ با تشکر از میلاد عزیزم بابت این هدر خیلی خیلی خیلی خوشگل .  

 

del.icio.us  digg  newsvine  furl  Y!  smarking  segnalo